Етюди в черно

Изтегли стихосбирката "Етюди в черно"

Всеки етюд съдържа част и от твоята болка

Пред вас една книга, която няма да видите на хартия. „Етюди в черно“ е дисекция на скръбта, анатомия на най-парещата болка. Ако те е страх, ако щастието извира от вътре ти, не посягай към нея.

Ако, обаче, болката е част от теб и ежедневно я виждаш в огледалото, в тези страници може да намериш късчета от себе си…А това стопява самотата.

Ти избираш?
За да получиш линк към „Етюди в черно“ въведи мейла си тук.

Абонирайте се за бюлетина ми

* indicates required

Olya Obreikova ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде в контакт с вас и да предоставя актуализации и маркетинг. Моля, уведомете ме за всички начини, по които бихте искали да чуете от мен:

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от мен, или като се свържете с мен на olya@obreikova.com. Ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете моя уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработвам информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.